Εστιατόρια – Καφέ

Τα εστιατόρια και οι καφετέριες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής, παρέχοντας όχι μόνο την εστίαση, αλλά και έναν χώρο για κοινωνική επαφή. Σε μικρά χωριά όπως το δικό μας, αυτά τα καταστήματα παίζουν ακόμη πιο σημαντικό ρόλο, λειτουργώντας ως σημεία συνάντησης για ντόπιους και επισκέπτες.

Αυτός ο κατάλογος περιέχει όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες που χρειάζεστε για να εξερευνήσετε τις καφετέριες και τα εστιατόρια στον Μονόλιθο Ρόδου. Ανεξάρτητα αν έχετε διάθεση για ένα ζεστό ή κρύο καφέ, ένα ελαφρύ σνακ ή ένα τοπικό παραδοσιακό γεύμα, εδώ θα βρείτε απ’όλα χειμώνα καλοκαίρι!

Ταβέρνα Πανόραμα

Στην ταβέρνα Πανόραμα θα βρείτε έναν παραδοσιακό χώρο με αυθεντική χωριάτικη κουζίνα. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας χαζεύοντας την ειδυλιακή πανοραμική θέα του κόλπου της Απολακκιάς!

Christos Corner

Η ταβέρνα Christos corner βρίσκεται στην διασταύρωση του χωριού και πρόκειται για ιστορικό εστιατόριο. Στο μενού θα βρείτε συνταγές από ντόπια κρέατα και ψάρια, τα οποία είναι πάντα φρέσκα.

Εστιατόριο Το Λιμέρι

Το wine bar Limeri είναι ένα φιλόξενο κατάλυμα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία από τοπικά και διεθνή κρασιά. Στην καρδιά του χωριού Μονόλιθος, το μέρος είναι γνωστό για τη φιλική του ατμόσφαιρα, με ρουστίκ εσωτερικό που αποπνέει μια παραδοσιακή αίσθηση.

Τηλ.: +30 22460 61227

Ταβέρνα Μάνος στα Σιάννα

Η ταβέρνα του Μάνου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο μικρό χωριό των Σιάννων, μόλις 5 λεπτά από το Μονόλιθο. Το μενού περιλαμβάνει μια σειρά από παραδοσιακά πιάτα, που προβάλλουν τα καλύτερα προϊόντα της περιοχής.

Καφέ-Εστιατόριο της Σοφίας

Είτε ψάχνετε για έναν γρήγορο καφέ και γλυκό είτε για ένα πλούσιο γεύμα, το καφέ εστιατόριο της Σοφίας, είναι ο τέλειος προορισμός για να απολαύσετε την τοπική ατμόσφαιρα. Θα το βρείτε στην κεντρική πλατεία των Σιάννων.

Το Εστιατόριό σας

Αν κατέχετε κι εσείς καφέ ή ένα από τα εστιατόρια στον Μονόλιθο, Σιάννα ή Απολακκια και επιθυμείτε να καταχωρηθείτε στο οδηγό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 6971953956